Maak kennis met Ilse, Jennifer en Rosette: het enthousiaste en ervaren team van Apotheek De Vos. Waar iedereen welkom is en jouw gezondheid centraal staat.

Over ons

Ilse De Vos
Ilse De Vos
Ilse studeerde af aan de KU Leuven in 2002 en deed daarna ervaring op in verschillende apotheken. Sinds juli 2011 is ze de trotse zaakvoerster van Apotheek De Vos in Olmen (Balen) en geeft ze zich met veel enthousiasme voor de volle 100%. Met haar open houding en deskundige aanpak weet ze patiënten steeds op hun gemak te stellen.

Naast de klassieke farmaceutische zorg heeft ze zich als moeder van 2 dochters verdiept in baby- en kindergeneeskunde en als fervent reizigster in reisgeneeskunde. Verder hecht ze veel belang aan huidverzorging en ook natuurlijke manieren om je lichaam te ondersteunen en gezond te houden.

Jennifer Verrezen
Jennifer Verrezen
Jennifer studeerde in 2011 af aan de Universiteit Antwerpen. Voor haar is vertrouwen erg belangrijk en ze zorgt bij Apotheek De Vos voor een goede opvolging van de patiënten. Ze is herkenbaar aan haar positieve ingesteldheid en behulpzaamheid.

Jennifers professionele interesses liggen bij dermocosmetica en algemene verzorging. In haar vrije tijd doet ze aan yoga om haar zowel fysiek als mentaal volledig te kunnen ontspannen.

Rosette Gils
Rosette Gils
Rosette heeft al meer dan 40 jaar ervaring als apotheekassistente. Hierdoor kent zij als geen ander de patiënten en weet ze hen steeds correct te informeren en verder te helpen. Dankzij haar vriendelijke, zachte aanpak is ze een luisterend oor voor jouw persoonlijk verhaal.

In ons professioneel laboratorium neemt Rosette het grootste gedeelte van de kwaliteitsvolle bereidingen voor haar rekening.

Kirsten Geukens
Kirsten Geukens
Kirsten studeerde in 2002 af aan de Katholieke Hogeschool Leuven als gegradueerde in de voedings-en dieetkunde. Na enkele jaren te werken als diëtiste volgde ze een bijkomende opleiding tot apotheekassistente. Momenteel combineert ze beide jobs met de opvoeding van haar 2 kindjes en dat zorgt voor een aangename afwisseling.

Als persoon is ze hulpvaardig en erg geduldig. Het geeft haar dan ook een goed gevoel als ze anderen kan verder helpen. Door haar nauwkeurigheid is ze ook een extra aanvulling in het professioneel laboratorium van de apotheek.

Davy Gielen
Davy Gielen
Davy, echtgenoot van Ilse, houdt zich achter de schermen van Apotheek De Vos bezig en is kwaliteitsverantwoordelijke van de apotheek. Hij regelt de volledige back-office, van facturatie en rapportering tot de administratieve opvolging.

Voor al je vragen staan wij steeds voor je klaar!