Apotheek De Vos is meer dan een apotheek. Bij ons staat niet enkel jouw ziekte centraal, maar komt jouw gezondheid op de eerste plaats. Het is onze passie om je te ondersteunen in de breedste zin van het woord en je levenskwaliteit te verhogen. Zo maken we samen het verschil.

Actief en persoonlijk advies voor iedereen

Bij Apotheek De Vos nemen we graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Als professionele vertrouwenspersoon staan we voor je klaar met actief en persoonlijk advies. Zo ondersteunen we je in de zorg voor je eigen lichaam, binnenkant én buitenkant. Elk advies gebeurt in alle vertrouwen en bieden we vrijblijvend aan iedereen: jong en oud, man of vrouw, hulpbehoevend of niet.

Kom langs voor een persoonlijk medicatieschema,
hulpmiddelen voor thuiszorg
of één van onze andere diensten.

Bekijk onze diensten

Meten om te weten

Apotheek De Vos biedt tal van vrijblijvende, objectieve analyses aan. Hiermee kunnen wij jou het meest correcte advies geven en de best passende producten aanraden. Denk aan een huidanalyse of bloeddrukmeting. Uiteraard steeds met de nodige opvolging.

Kwalitatief aanbod

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten die een verschil kunnen maken voor jouw gezondheid. Denk naast klassieke geneesmiddelen ook aan eigen huisbereidingen, cosmetica, tandverzorging of een goed doordachte reisapotheek. Maar ook aan supplementen en natuurproducten die je gezondheid ondersteunen.

Innovatie troef

Als innovatieve apotheek volgen we de nieuwste ontwikkelingen binnen de farmaceutische sector. Als patiënt kan jij steeds beroep doen op de meest accurate analyses, informatie en opvolging door een hecht team gemotiveerde professionals. Daarnaast verruimen we continu onze eigen kennis met opleidingen en bijscholingen. Op deze manier krijgt elke patiënt steeds een correct, onderbouwd antwoord op maat.

En laten we niet vergeten: een glimlach is het beste medicijn!
Kom langs bij Apotheek De Vos in Olmen (Balen) en ontdek het zelf.